Notice: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/vhosts/ctrecruitment.nl/httpdocs/index.php on line 29
Candidates | CT Recruitment

No time to look for jobs?
Leave your CV!

Kandidaten

Wat de reden ook is dat je weer de arbeidsmarkt op gaat, CT Recruitment helpt je bij het vinden van een leuke functie.

Door verbinding en loyaliteit streven we naar de beste match tussen de functie, organisatie en jou.
Als specialist op het gebied van IT-recruitment zit je voor functies met Java, PHP, .NET, SAP, BI goed bij ons.

Je kunt ervoor kiezen om zelf te zoeken tussen de vacatures van ons recruitmentbureau, maar ook je cv bij ons achterlaten. Nadat je cv bij ons is binnengekomen, neemt een CT Recruitment consultant voor jouw specialisme contact met je op.
 
Het is voor ons altijd belangrijk dat je goed je wensen en eisen aangeeft. Zo weten wij wat voor bedrijf bij jou past en juist ook wat niet bij je past. De consultant gaat na het gesprek voor jou aan de slag. 

Voor meer informatie, hebben we een overzichtelijk stappenplan opgesteld.

Hoe wij jou nieuwe baan vinden;

1. Inschrijven
Je schrijf je in via onze website, of reageert direct op een vacature.
 
2. We nemen contact met je op
We leren je graag wat beter kennen voor we aan de slag gaan met onze zoektocht naar jouw droombaan. Want een cv vertelt niet alles. De consultant voor jouw specialisme en regio neemt daarom contact met je op.
 
3. Bespreek je wensen
Voor ons is het belangrijk om te weten wat je wensen en eisen zijn. Zo weten we beter naar wat voor functie je op zoekt bent en kunnen we gerichter zoeken. Ook geven we je een persoonlijk advies over je carrièrekansen en –mogelijkheden. 
 
4. Aan de slag
CT Recruitment gaat voor jou zoeken naar een passende vacature. De consultant benadert alleen bedrijven die bij jouw profiel passen.
 
5. Kies zelf
Wanneer wij een positieve reactie van de bedrijven krijgen, leggen we deze voor aan jou. Jij kiest vervolgens bij welk bedrijf je op gesprek wilt gaan. 
 
6. Het sollicitatiegesprek
De consultant van CT Recruitment helpt je met het maken van de afspraken voor de nodige sollicitatiegesprekken.
 
7. Altijd bereikbaar
Het sollicitatieproces kan veel tijd en moeite vergen. Soms is het passen en meten met het vinden van een passend moment voor een sollicitatiegesprek. Wij zijn daarom ook buiten kantooruren bereikbaar voor jou, om je te ondersteunen bij het proces.
 
8. Contract
Zijn de gesprekken positief verlopen en heb je de baan? Dan is het tijd om je contract te tekenen. Kies voor de werkgever die het beste bij jouw wensen aansluit.

9. Aan de slag!
Gefeliciteerd, je nieuwe baan is een feit. Dat mag best worden gevierd. Op je 1e werkdag bij je nieuwe baan kun je daarom een leuk presentie van CT Recruitment verwachten. 
Why should you work with CT Recruitment?
Kennis
Knowledge by discipline
CTR treats our candidates as our most important asset, utilising excellent engagement, as we endeavour to ensure the best possible role and culture fit for the individual.
Ervaren
Experienced team
CTR has a great team with lots of passion. We always work towards our company vision and core values to make sure our "service promise" is being delivered at every opportunity.
Mogelijkheden
Opportunities
Our main focus is our client relationships; we pride ourselves on understanding our client needs and requirements