Geen zin om vacatures te zoeken?
Laat je CV achter!

Kandidaten

Wat de reden ook is dat je weer de arbeidsmarkt op gaat, CT Recruitment helpt je bij het vinden van een leuke functie.

Door verbinding en loyaliteit streven we naar de beste match tussen de functie, organisatie en jou.
Als specialist op het gebied van IT-recruitment zit je voor functies met Java, PHP, .NET, SAP, BI goed bij ons.

Je kunt ervoor kiezen om zelf te zoeken tussen de vacatures van ons recruitmentbureau, maar ook je cv bij ons achterlaten. Nadat je cv bij ons is binnengekomen, neemt een CT Recruitment consultant voor jouw specialisme contact met je op.
 
Het is voor ons altijd belangrijk dat je goed je wensen en eisen aangeeft. Zo weten wij wat voor bedrijf bij jou past en juist ook wat niet bij je past. De consultant gaat na het gesprek voor jou aan de slag.

Voor meer informatie, hebben we een overzichtelijk stappenplan opgesteld.

Hoe wij jou nieuwe baan vinden;

1. Inschrijven
Je schrijf je in via onze website, of reageert direct op een vacature.
 
2. We nemen contact met je op
We leren je graag wat beter kennen voor we aan de slag gaan met onze zoektocht naar jouw droombaan. Want een cv vertelt niet alles. De consultant voor jouw specialisme en regio neemt daarom contact met je op.
 
3. Bespreek je wensen
Voor ons is het belangrijk om te weten wat je wensen en eisen zijn. Zo weten we beter naar wat voor functie je op zoekt bent en kunnen we gerichter zoeken. Ook geven we je een persoonlijk advies over je carrièrekansen en –mogelijkheden. 
 
4. Aan de slag
CT Recruitment gaat voor jou zoeken naar een passende vacature. De consultant benadert alleen bedrijven die bij jouw profiel passen.
 
5. Kies zelf
Wanneer wij een positieve reactie van de bedrijven krijgen, leggen we deze voor aan jou. Jij kiest vervolgens bij welk bedrijf je op gesprek wilt gaan. 
 
6. Het sollicitatiegesprek
De consultant van CT Recruitment helpt je met het maken van de afspraken voor de nodige sollicitatiegesprekken.
 
7. Altijd bereikbaar
Het sollicitatieproces kan veel tijd en moeite vergen. Soms is het passen en meten met het vinden van een passend moment voor een sollicitatiegesprek. Wij zijn daarom ook buiten kantooruren bereikbaar voor jou, om je te ondersteunen bij het proces.
 
8. Contract
Zijn de gesprekken positief verlopen en heb je de baan? Dan is het tijd om je contract te tekenen. Kies voor de werkgever die het beste bij jouw wensen aansluit.

9. Aan de slag!
Gefeliciteerd, je nieuwe baan is een feit. Dat mag best worden gevierd. Op je 1e werkdag bij je nieuwe baan kun je daarom een leuk presentie van CT Recruitment verwachten. 
Waarom zaken doen met CT Recruitment?
Kennis
Kennis op vakgebied
CTR behandelt haar kandidaten als haar meest kostbare bezit, door middel van verbinding en loyaliteit, terwijl we streven naar de beste match tussen functie en organisatie voor het individu.
Ervaren
Ervaren team
CTR bestaat uit een team van gedreven medewerkers. In ons dagelijkse werk maken we gebruik van onze bedrijfsvisie en kernwaarden om onze servicebelofte te allen tijde waar te maken.
Mogelijkheden
Mogelijkheden
We leggen onze focus op de relatie met onze klanten; door goed te begrijpen wat zij belangrijk vinden en welke eisen zij stellen aan kandidaten.