Ons verhaal

Continental Talent Recruitment uit Amsterdam streeft ernaar om de erkende keuze voor bedrijven te zijn die zoeken naar talent in de IT branche. Onze gedreven medewerkers voeren deze bedrijfsvisie dagelijks uit om zowel werkzoekenden als bedrijven te kunnen voorzien in hun vraag.

Visie;

Het is onze missie om niche- en unieke diensten aan onze klanten en allianties aan te kunnen bieden. Onze werkcultuur bestaat het nemen van initiatief, afwachten doen we liever niet. Met initiatief nemen bedoelen we uiteraard niet dat we opdringerig overkomen.

Het betekent de erkenning van onze verantwoordelijkheid to make things happen.

Dus het koppelen van een IT-specialist aan een bedrijf dat bij hem of haar past. Ook betekent het dat we aan ondernemingen pas een geschikte kandidaat voorstellen als we denken dat het een echte match is.  

Waarom zaken doen met CT Recruitment?
Kennis
Kennis op vakgebied
CTR behandelt haar kandidaten als haar meest kostbare bezit, door middel van verbinding en loyaliteit, terwijl we streven naar de beste match tussen functie en organisatie voor het individu.
Ervaren
Ervaren team
CTR bestaat uit een team van gedreven medewerkers. In ons dagelijkse werk maken we gebruik van onze bedrijfsvisie en kernwaarden om onze servicebelofte te allen tijde waar te maken.
Mogelijkheden
Mogelijkheden
We leggen onze focus op de relatie met onze klanten; door goed te begrijpen wat zij belangrijk vinden en welke eisen zij stellen aan kandidaten.