Organisatie

Alweer ruim 20 jaar geleden is dit bedrijf opgericht. Met hun expertise in onder andere tijdsregistratiesystemen hebben zij zowel in het binnen en het buitenland een grote naam gemaakt. Inmiddels bestaat het bedrijf uit 22 man and it’s still counting. Vanwege groei zijn zij op zoek naar een lead .NET ontwikkelaar die het niveau van de software afdeling naar een hoger niveau kan tillen waarbij ook managementtaken terug zullen komen in jouw functie!

Door middel van hun tijdsregistratiesystemen zijn bedrijven in staat te zien wie er op welk tijdstip aanwezig is/was in het bedrijfspand. Daarnaast worden er gehele cao’s in de systemen geïntegreerd zodat bij bijvoorbeeld overwerk medewerkers automatisch doorbetaald kunnen worden. Naast sleutelbeheersystemen en planningsoftware hebben zij ook een webapplicatie gebouwd waarmee medewerkers zelf inzicht kunnen hebben in hun gewerkte uren, verzuim, verlof enzovoorts.

De sfeer binnen dit bedrijf valt te omschrijven als open en informeel, zo ook op de software afdeling. Er wordt hard gewerkt en tegelijkertijd veel gelachen. Overwerken is geen onderdeel van de cultuur. De ontwikkelaars hebben niet per se een 9 tot 5 mentaliteit, maar overwerken komt zeer sporadisch voor. Met kerst wordt er een speciaal kerstdiner georganiseerd en ook de software ontwikkelaars eten geregeld samen een hapje met elkaar. De software afdeling binnen dit bedrijf bestaat uit 4 ontwikkelaars en wordt aangestuurd door een lead developer. Op basis van SCRUM worden deelprojecten opgepakt en ben jij als verantwoordelijk voor alle software die wordt gebouwd. Op die manier heb je de mogelijkheid om zowel in de breedte als in diepte technisch bezig te zijn.

Functie

Als lead .NET ontwikkelaar houd jij jezelf bezig met de ontwikkeling van software voor in verschillende hardware. Denk bijvoorbeeld aan de incheckpoortjes die je in bijvoorbeeld hotels, hogescholen en bedrijfspanden tegenkomt. De hardware wordt ingekocht bij speciale leveranciers. Wanneer de software geïntegreerd is in de hardware, wordt het bij de klant geïnstalleerd. Alle software wordt op basis van .NET C# gebouwd en er wordt volgens de SCRUM methodiek gewerkt.

Een deel van het team bevindt zich in Roemenië. De communicatie met dit team verloopt ook via de jou. Het komt een paar keer per jaar voor dat je naar Roemenië afreist om dit team te begeleiden en aan te sturen voor een paar dagen.

Je ontwikkelwerkzaamheden bestaan uit het ontwikkelen van producten/systemen die zij hebben draaien. Je houdt je zowel bezig met het technisch ontwerp, de ontwikkeling en de implementatie. Het testwerk wordt opgepakt door een collega Ontwikkelaar. Jij zal werken aan code reviews, architectuur, sprint planning en je zal het overzicht hierin bewaren. Communicatie en rapportage is hierbij belangrijk.

Bij dit bedrijf zijn ook een service- en helpdesk aanwezig. Mocht een klant een storing, probleem of specifieke vraag hebben, dan staan de servicewagens voor de klant klaar om op locatie de problemen te verhelpen.

Dit bedrijf is Microsoft gecertificeerd en verwacht van je dat je jouw kennis up to date blijft houden. Er zijn dan ook mogelijkheden voor het volgen van trainingen en cursussen. Daarnaast kun je ook certificeringen behalen.

Functie eisen

 • Een HBO diploma, bij voorkeur Informatica;
 • Minimaal 5 jaar ervaring in .NET C#;
 • Je hebt ervaring met ASP.NET, LINQ en Design Patterns;
 • Je hebt werkervaring met frontend technieken;
 • Scrum is jou niet onbekend;
 • Je hebt ervaring met Test Driven Development, Unit Testing enz.;
 • Je bent initiatiefrijk, assertief en een echte teamplayer;
 • Je bent communicatief vaardig in zowel Nederlands als Engels.

Aanbod

 • Een marktconformsalaris op basis van kennis en ervaring;
 • Een bonusregeling;
 • 25 vakantiedagen + 6 ADV;
 • Een pensioenregeling (50-50%);
 • Een jaarcontract met zicht op een vast contract.

Solliciteer op deze vacature

Waarom zaken doen met CT Recruitment?
Kennis
Kennis op vakgebied
CTR behandelt haar kandidaten als haar meest kostbare bezit, door middel van verbinding en loyaliteit, terwijl we streven naar de beste match tussen functie en organisatie voor het individu.
Ervaren
Ervaren team
CTR bestaat uit een team van gedreven medewerkers. In ons dagelijkse werk maken we gebruik van onze bedrijfsvisie en kernwaarden om onze servicebelofte te allen tijde waar te maken.
Mogelijkheden
Mogelijkheden
We leggen onze focus op de relatie met onze klanten; door goed te begrijpen wat zij belangrijk vinden en welke eisen zij stellen aan kandidaten.