Organisatie

Onze klant uit Woudenberg is vanwege hun succesvolle software het team aan het uitbreiden. De focus ligt bij hen op dienstverlening rondom giftcards en cadeaukaarten, door transactiesystemen te ontwikkelen en te reguleren. Ze beheren een real-time netwerk waarin verschillende aanbieders van giftcards, zoals iTunes, aan retailers gekoppeld kunnen worden. Klanten van hen zijn supermarkten en retailbedrijven zoals Hema en Hunkemöller, waar klanten met giftcards hun tompoezen of ondergoed afrekenen. Deze transacties word geauthenticeerd door hun software.

Als je een iTuneskaart koopt bij de Albert Heijn komt dat verzoek bij hun platform terecht en als een elektronisch betaalmiddel niet werkt, bieden zij een extra service aan waarbij de klant kan zien waarom een kaart niet wordt geaccepteerd. Naast het product voor elektronische vouchers, maken zij ook een crowdfunding oplossing zodat klanten op een veilige manier geld kunnen inzamelen. Het platform koppelen zij aan de UI van de klant en hun focus ligt écht in de backend, gezien hun klanten al een eigen UI hebben. De software heeft een servicegerichte architectuur en het is zowel windowsbased als webbased. Het product wordt in meerdere vormen aangeboden en je werkt aan een geavanceerd platform dus er is genoeg uitdaging in het werk.

De front-end cash register van de retailer’s website of applicatie integreren ze met de backoffices van de retailer en die integratie is een echte uitdaging. Deze producten en features willen ze verbeteren en exporteren in een Cloud solution en dat biedt ook veel interessante mogelijkheden. Met hun software bedienen ze klanten uit uiteenlopende branches. Vanaf 1996 zijn zij al actief in de markt en ze zijn flink gegroeid tot vijftig medewerkers. Ze zijn gevestigd in Woudenberg, wat uitstekend te bereiken is met de auto en er is een treinstation dichtbij.

Het team waar je in terecht komt, bestaat uit tien collega’s, waarvan zes .NET ontwikkelaars, twee database/BI ontwikkelaars, twee testers en hiernaast een aantal externe testers die het team versterken. Er zijn zeven seniors en drie junior/mediors. Ze zijn sportief zijn ingesteld en zo nu en dan houden ze van een biertje. De leeftijd in het team varieert van 20 jaar tot 55+ dus het is een club waar iedereen zich thuis voelt. Daarnaast hangt er ook een informele werksfeer.

Vrijdagmiddag wordt er een borrel gedronken op kantoor en af en toe gaan ze met het team op stap. Elke middag wordt er gezamenlijk geluncht in de lunchruimte en wordt er een wandeling gemaakt. Vrijdagmiddag gaan ze de stad in om vis te halen bij de visboer!

Functie

De werkdag begint met een scrum meeting en je mag zelf weten hoe laat jij begint tussen 8 en 9 uur. Er wordt gewerkt in een open werkruimte met bureaueilanden waarbij voldoende ruimte open is gelaten voor optimale concentratie, maar waar je ook kan overleggen met collega’s als het nodig is. Hier heb je de mogelijkheid om 32, 36 of 40 uur te werken. Als jij je snel in het team mengt en leergierig bent, pas jij zeker in dit team van knappe koppen! Ze willen goede software neerzetten, maar er is ook tijd voor grappen en grollen.

Het team begrijpt het belang van communicatie en informatiedeling en overleg is dan ook altijd mogelijk. Er zijn meerdere .NET portals waar je aan kan werken met C#, HTML en Javascript op basis van windowsbased en webbased development. Innovatie staat bij hen voorop en dus doen ze vaak onderzoek naar nieuwe features en willen ze begrijpen hoe ze die kunnen integreren in bestaande producten. In deze functie mag je zelf onderzoek doen naar nieuwe technologieën en met eigen ideeën komen. Zelfontwikkeling staat bij hen hoog in het vaandel. Zo zijn ze Microsoft partners dus je hebt de mogelijkheid om jezelf te certificeren en te ontwikkelen. Wil jij doorgroeien naar architect of scrum master? Hier mag je meteen een training voor volgen zodat je daar naar toe kan groeien.

Functie eisen

 • Een afgeronde HBO/WO opleiding of werk- en denkniveau;
 • Je heb ervaring in C#;
 • Kennis of ervaring in ASP.NET, MVC, Web API is een pré;
 • Kennis of ervaring in SOAP, REST, Odata, XML/JSON is een pré;
 • Kennis of ervaring in HTML5, JavaScript, CSS3, DOM, Ajax/Jquery is een pré;
 • Kennis of ervaring in Cloud Development d.m.v Microsoft Azure is een pré
 • Communicatief vaardig zowel in geschrift als in woord in Nederlands en Engels
 • Je bent bekend met SCRUM ontwikkelmethode
 • Je bent leergierig en wilt jezelf ontwikkelen.

Aanbod

 • Een uitstekend salaris;
 • 27 vakantiedagen;
 • Goed pensioen;
 • Ruime ontwikkelmogelijkheden in training en cursus;
 • De mogelijkheid om door te groeien in functie;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Bonus afhankelijk van bedrijfsprestatie;
 • Een gezellig team waar veel gelachen wordt.

Solliciteer op deze vacature

Waarom zaken doen met CT Recruitment?
Kennis
Kennis op vakgebied
CTR behandelt haar kandidaten als haar meest kostbare bezit, door middel van verbinding en loyaliteit, terwijl we streven naar de beste match tussen functie en organisatie voor het individu.
Ervaren
Ervaren team
CTR bestaat uit een team van gedreven medewerkers. In ons dagelijkse werk maken we gebruik van onze bedrijfsvisie en kernwaarden om onze servicebelofte te allen tijde waar te maken.
Mogelijkheden
Mogelijkheden
We leggen onze focus op de relatie met onze klanten; door goed te begrijpen wat zij belangrijk vinden en welke eisen zij stellen aan kandidaten.