Organisatie

Sinds 1996 is dit bedrijf actief in de markt. Met hun specialisatie in het presenteren van managementinformatie hebben zij inmiddels 1700 actieve gebruikers van hun software en zijn zij uitgegroeid tot een bedrijf van ongeveer 25 man. Steeds meer klanten ervaren de professionaliteit en de gebruiksvriendelijkheid van hun cloudgebaseerde software. Bedrijven uit verschillende sectoren maken gebruik van de software. Je kunt denken aan de branches; onderwijs, de zorg, accountancy kantoren, de automotive branche, de tuinbouw en de kinderopvang.

In de vorm van een abonnement kunnen de bedrijven op een gemakkelijke en overzichtelijke manier managementinformatie in de brede zin van het woord opvragen, rapporteren en presenteren. Concrete jaarrekeningen en calculaties komen uit de cloudgebaseerde webapplicatie rollen. Het is een standaard product, maar wordt volledig aangepast op het bedrijf van de klant.

Dit bedrijf is enorm aan het groeien. Zo hebben ze zelfs plannen om een nieuwe locatie in Eindhoven op te zetten! Qua type bedrijf is het een zeer aangename werkgever. Je werkt niet alleen in een professioneel team binnen een Agile omgeving, maar je hebt ook de mogelijkheid om jouw kennisniveau d.m.v. trainingen en opleidingen naar een nieuw niveau te tillen! Daar komt bij dat de sfeer binnen het bedrijf te omschrijven valt als informeel, laagdrempelig en plezierig!

Functie

Als .NET Ontwikkelaar ben je werkzaam binnen het developmentteam, bestaande uit 5 software professionals. Je werkt aan de (door)ontwikkeling van bestaande en nieuwe functionaliteiten binnen het Microsoft Azure Platform. De applicaties die je bouwt zijn heel breed. Je houdt je o.a. bezig met de koppelingen vanuit ERP-systemen om data door te vertalen naar complete rapportages, de ontwikkeling van een plannings- en voorgangstool, een tool om een liquiditeitsbegroting te bouwen enz.

Het team is een gezellig en informeel team. Er wordt gewerkt met Scrum en je hebt de mogelijkheid om met de nieuwste technieken aan de slag te gaan en jouw kennisniveau naar een hoger niveau te tillen door middel van opleidingsmogelijkheden die jou worden geboden!

Functie eisen

 • Je hebt minimaal een HBO (Informatica of vergelijkbaar) diploma op zak;
 • Je hebt minimaal twee jaar ervaring in .NET C#;
 • Je hebt kennis/ervaring met MVC, Linq, Dependecy Injection en het Entity Framework;
 • Je hebt kennis/ervaring met HTML, CSS en Javascript;
 • Je bent innovatief en creatief;
 • Je bent communicatief vaardig;
 • Je hebt gevoel voor humor.

Aanbod

 • Aantrekkelijk marktconform salaris;
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Voldoende opleidingsmogelijkheden;
 • Voldoende kansen om door te groeien binnen de organisatie.
 • Mogelijkheden om door te groeien richting Architect op Projectmanager.

Solliciteer op deze vacature

Waarom zaken doen met CT Recruitment?
Kennis
Kennis op vakgebied
CTR behandelt haar kandidaten als haar meest kostbare bezit, door middel van verbinding en loyaliteit, terwijl we streven naar de beste match tussen functie en organisatie voor het individu.
Ervaren
Ervaren team
CTR bestaat uit een team van gedreven medewerkers. In ons dagelijkse werk maken we gebruik van onze bedrijfsvisie en kernwaarden om onze servicebelofte te allen tijde waar te maken.
Mogelijkheden
Mogelijkheden
We leggen onze focus op de relatie met onze klanten; door goed te begrijpen wat zij belangrijk vinden en welke eisen zij stellen aan kandidaten.