Wat ga je doen als medior .Net developer?

Als medior .Net developer te Utrecht ga jij ontwikkelen aan state of the art webapplicaties en aan verschillende smartphone app's op basis van de Microsoft-stack. Naast het ontwikkelen van de software houd jij je bezig met de architectuur van de applicaties. De software die je ontwikkelt draagt bij om de performance management, dialogen, loopbaankansen en talentidentificatie voor de klanten goed in kaart te brengen. Je zal voornamelijk met C#, ASP.Net en Visual studio aan de slag gaan. 

 

Wat wordt jou geboden als medior .Net developer?

Naast een salaris vanaf €3200, wordt jou het volgende aangeboden:

  • Een interessante functie met een jong team;
  • Een sfeervol kantoor dat goed te bereiken is met auto en OV;
  • Reiskostenvergoeding;
  • 25 vakantiedagen;
  • Kansen om jezelf te ontwikkelen door middel van het behalen van Microsoftcertificaten.

 

Wat wordt er van jou verwacht als medior .Net developer?

Naast het hebben van HBO denkniveau, wordt jou het volgende aangeboden:

  • Je hebt minimaal 3 jaar professionele werkervaring;
  • Je hebt goede kennis van C#, ASP.Net en Visual studio;
  • Je bent nauwkeurig en hebt een analytische kijk;
  • Als persoon hecht jij veel waarde aan je team en ben je een betrokken collega;
  • Tenslotte heb je een hands-on mentaliteit en neem je graag initiatief.

 

Waar ga je werken als medior .Net developer?

Jij komt te werken binnen een bedrijf wat in Nederland een van de bekendste aanbieders is op het gebied van talentmanagementsoftware. De software ondersteunt organisaties bij het sturen van prestaties en ontwikkeling van werknemers. Het geven van feedback wordt aangeboden als Software-as-a-Service (SaaS). Het team bestaat uit jonge professionals die overal een uitdaging in zien. Het is een ambitieus en ondernemend bedrijf, waar ze van aanpakken weten. Bovendien is een het bedrijf waar jij je stempel kunt drukken. Zij werken aan gave projecten voor grote klanten en zijn op zoek naar een .Net specialist om mee naar de top te bouwen.  

 

Solliciteer op deze vacature

Waarom zaken doen met CT Recruitment?
Kennis
Kennis op vakgebied
CTR behandelt haar kandidaten als haar meest kostbare bezit, door middel van verbinding en loyaliteit, terwijl we streven naar de beste match tussen functie en organisatie voor het individu.
Ervaren
Ervaren team
CTR bestaat uit een team van gedreven medewerkers. In ons dagelijkse werk maken we gebruik van onze bedrijfsvisie en kernwaarden om onze servicebelofte te allen tijde waar te maken.
Mogelijkheden
Mogelijkheden
We leggen onze focus op de relatie met onze klanten; door goed te begrijpen wat zij belangrijk vinden en welke eisen zij stellen aan kandidaten.