Organisatie

Onze klant in Alkmaar is actief als internationale touroperator en heeft als product een e-commerce platform waarop reizen worden aangeboden. Met 95 medewerkers zijn ze een hele hechte organisatie waarbij iedereen elkaar kent en je jezelf meteen welkom voelt bij binnenkomst. Met z’n allen willen ze klanten een zo’n fijn mogelijke reis en boek ervaring bieden en hier slagen ze goed in! Het is een hele informele organisatie, waarbij de mensen er casual bijlopen. Door deze informele sfeer is er dan ook geen hiërarchie, maar juist korte lijntjes en kent de directie iedereen bij naam. De werknemers hier hebben echt hart voor de zaak en dit stralen ze uit wat je ziet aan hun werkhouding en loyaliteit. De gemiddelde leeftijd is 34 jaar oud, maar er werken ook mensen van 21 en van 63, dus is het een gevarieerde samenstelling.

Naast kennis vinden zij de persoon ook heel belangrijk en daardoor onderscheiden ze zich van een typisch IT bedrijf. Er hangt een nuchtere West-Friese sfeer en ze zijn op zoek naar een sociale IT-er die deze mentaliteit deelt. Van de 95 medewerkers werken er ongeveer 12 IT-ers verdeeld over meerdere teams. Elk team is verantwoordelijk voor een bepaald facet in de organisatie en in de teams webdevelopment en systeemontwikkeling (voor intern gebruik) is een mogelijkheid voor jou. Afhankelijk van jouw voorkeur wordt dit besloten. De IT afdeling bestaat uit backend developers, support medewerkers en frontend developers.

Je komt te werken in een open werkruimte met ontwikkelaars waar jij je eigen ruimte hebt. In het gebouw zie je overal relaxte zit lounges om een praatje te houden of om even uit te rusten. In de middag kun je meedoen met de lunch met genoeg keuze uit broodjes en gezonde lekkernijen als avocado’s, olijven en vleeswaren of je kan zelf een broodje mee nemen. Daarna kun je deelnemen aan de pauzewandeling of een potje tafelvoetbal. Jaarlijks houden ze ook vele uitjes in de omgeving!

Functie

Jouw werkdag begint met een goed kopje koffie en daarna volgt de dagelijkse scrum meeting. Na deze meeting werk je aan jouw taken en ’s middags kun je lekker meelunchen. Wat opvalt is dat de we werkweek hier standaard 39 uur is en de dag begint tussen half 8 en half 9. Mocht je 32 of 36 uur willen werken, dan is dat ook mogelijk.

Wat ze zoeken is een sociale collega die communicatief vaardig is en die het leuk vindt om zo nu en dan een babbeltje te houden. Hier vinden ze het fijn als je jouw mening uitspreekt en feedback geeft, dus doe dat ook vooral. Elke twee weken hebben ze een nieuwe sprint en zal jij jouw deel presenteren in de kantine samen met het team.

Qua software wordt er gewerkt met C#, MVC en web API’s dus als je hier bekend mee bent, dan kun je zeker een toegevoegde waarde zijn voor deze partij. Bij de inwerkperiode zal je ook kennis maken met de diverse team zodat je precies weet waar wat wordt gedaan. Als je dit eenmaal in de smiezen hebt en professional bent geworden in jouw gebied, kun je richting lead developer groeien. Hiervoor heb je ook de mogelijkheid om trainingen te volgen als je die wens hebt.

Functie eisen

·         HBO werk- en denkniveau;

·         Ervaring in C#, Design Patterns en ASP.NET MVC;

·         Ervaring met Continious integration pre;

·         Ervaring met Soap/Json en Docker is ook een pre;

·         Je bent communicatief vaardig en staat je mannetje;

·         Je houdt van de West-Friese mentaliteit.

Aanbod

·         Een uitstekend salaris afhankelijk van jouw kennis en achtergrond;

·         Eindejaarsuitkering;

·         Goed verzorgd pensioen;

·         Fitness school voorziening;

·         Fietsenplan;

·         Reisverzekering + annuleringsverzekering van de zaak;

·         Flexibiliteit in je werkomgeving en werktijd;

·         Collegiale en informele sfeer.

Solliciteer op deze vacature

Waarom zaken doen met CT Recruitment?
Kennis
Kennis op vakgebied
CTR behandelt haar kandidaten als haar meest kostbare bezit, door middel van verbinding en loyaliteit, terwijl we streven naar de beste match tussen functie en organisatie voor het individu.
Ervaren
Ervaren team
CTR bestaat uit een team van gedreven medewerkers. In ons dagelijkse werk maken we gebruik van onze bedrijfsvisie en kernwaarden om onze servicebelofte te allen tijde waar te maken.
Mogelijkheden
Mogelijkheden
We leggen onze focus op de relatie met onze klanten; door goed te begrijpen wat zij belangrijk vinden en welke eisen zij stellen aan kandidaten.