Organisatie

Onze klant uit Wageningen is een groeiende organisatie. Vol ambitie zijn zij bezig op het gebied van automatisering. Ze focussen zich op het beheer van openbare ruimten voor o.a. gemeenten en provincies en bedienen daarnaast grote bekende klanten als Rijkswaterstaat en Schiphol. Inmiddels gaan de zaken zo goed dat ze ook in Duitsland en Engeland actief zijn.

Software is de belangrijkste zaak van onze klant. Momenteel werken ze aan een nieuw platform in de Cloud. Dit doen zij aan de hand van Microsoft Azure. Hierbij worden de aller nieuwste technieken gebruikt, denk hierbij aan ASP.NET Core, SQL Azure, Redis en Eventhubs. Het Xamarin framework wordt ingezet om een gave nieuwe generatie mobiele applicaties te ontwikkelen. Door een overname van de organisatie die drie jaar geleden heeft plaatsgevonden zijn er vele toffe projecten ontstaan en is er werk genoeg om op te pakken!

Het multidisciplinaire softwareteam houdt zich bezig met de ontwikkeling van verschillende onderdelen van een groter geheel. Het team levert al drie jaar, met de nieuwste technieken, oplossingen voor gladheidbestrijding in de winter en track and trace producten door het jaar heen. Dit doen ze in een team waarvoor ze opzoek zijn naar een .NET developer in de breedste zin van het woord.

Qua cultuur valt dit bedrijf te omschrijven als een informele organisatie. Bij mooi weer maken de collega’s een mooie wandeling in de pauze, op vrijdagmiddag wordt er geborreld en er worden regelmatig personeelsuitjes georganiseerd.

Functie

Als .NET developer ga je aan de slag op een nieuw SaaS platform. Je werkt aan webapplicaties en werkt veel met API’s en Microsoft Azure. In het SCRUM team ben je van begin tot eind betrokken bij de software, demo’s, documentatie en tests. Belangrijk bij deze functie is dat jij proactief bent binnen het team maar ook zelfstandig kan werken. Tijdens het werken in teams ga je in overleg met je collega’s en opzoek naar de best passende oplossing voor de klant. Voor deze functie is het een must dat je communicatief sterk bent en er toe in staat bent je aan een strakke planning te kunnen houden. Wanneer je hier aan de slag gaat zal je werken met de nieuwste en tofste technieken. Daarnaast krijg je veel kansen om jezelf te ontplooien en werk je binnen een gezellig, vertrouwd team.

Functie eisen

·         Je hebt HBO werk- en denkniveau op informatica gebied;

·         Je hebt minimaal 2 jaar ervaring met C#, ASP.NET MVC en MSSQL;

·         Je hebt ervaring met Microsoft Azure;

·         Je bent bekend met SCRUM;

·         REST, Test Driven Development, Reids en Aurelia zijn pre’s;

·         MSSQL Spatial (Geo-informatie) is een pre.

Aanbod

·         Een marktconform salaris;

·         Doorgroeimogelijkheden en cursussen;

·         Een sterk arbeidsvoorwaardenpakket;

·         24 vakantiedagen;

·         Bedrijfsuitjes en borrels;

·         Werken in een mooie omgeving met toonaangevende klanten.

Solliciteer op deze vacature

Waarom zaken doen met CT Recruitment?
Kennis
Kennis op vakgebied
CTR behandelt haar kandidaten als haar meest kostbare bezit, door middel van verbinding en loyaliteit, terwijl we streven naar de beste match tussen functie en organisatie voor het individu.
Ervaren
Ervaren team
CTR bestaat uit een team van gedreven medewerkers. In ons dagelijkse werk maken we gebruik van onze bedrijfsvisie en kernwaarden om onze servicebelofte te allen tijde waar te maken.
Mogelijkheden
Mogelijkheden
We leggen onze focus op de relatie met onze klanten; door goed te begrijpen wat zij belangrijk vinden en welke eisen zij stellen aan kandidaten.